Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Ett garage.

Kategori: Allmänt

Vi impulsköpte en ny fjärrstyrd garageport, för vi fick ett infall. Då tänkte vi att nu kan vi ju passa på att måla väggarna, när vi ändå ska byta port. Och då kan vi ju måla taket också. Så vi gjorde det. Tömde hela garaget och målade väggar och tak. John gjorde alltså. 

Så här såg garaget ut innan vi började, original anno 1985 och prydligt iordningställt av oss.


Sen när vi (ja ni vet, John) målat klart tänkte vi att kanske golvet hade varit fint att måla också.. Så vi slipade det. Det tog sin lilla tid. Sen målade vi (fortfarande bara John) golvet i en ljusgrå färg. 

Det blev lite fräschare.


Sen satte vi upp hyllor och pynt igen, köpte ny förvaring och rensade ut varenda pinal. Ny verktygsvagn, märkte upp varje låda, sorterade skruvar, åkte med ett stort lass till soptippen. Installerade den nya porten och ny belysning.

Vi har pratat om att renovera garaget i typ 10 år, men hade absolut ingen plan på att det skulle bli av inom de närmaste tio åren och nu är det gjort. Bara så där liksom.

Observera att det ej är tänkt att det ska vara en bil där inne, detta är tydligen ett "motorcykelgarage". Bilarna får stå ute i snön. Men det är ljust och fint och ordning och reda och jag slipper ha det som ett projekt to-be längre. Jag gillart.

Kommentera inlägget här: