Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Hur kan jag fortfarande ha saker kvar att plugga?

Kategori: Allmänt

Trodde jag skulle få två lugna dagar nu innan det bär iväg till Umeå men så började jag läsa alla mina klasskompisars uppsatser och fastnade i det och hips vips hade jag pluggat en hel dag bara så där. Mycket spännande arbeten vi gjort faktiskt. 


Sen bar det av till ridskolan med Ellie. Hon fick en ny häst idag som stod och sov genom hela tränsningen och det säger en del om draget det var i honom, men världens finaste såklart. Ponnyerna på stallet är verkligen helt sanslöst tålmodiga, vänliga och mysiga.

För övrigt skrev jag under och skickade in mitt anställningsbevis idag. Mycket kan en säga om barnmorskornas arbetsvillkor och hur det är att arbeta åt landstinget, men att få betald utbildning och sedan en tillsvidaretjänst bara så där ska en inte förringa. Är otroligt tacksam för att ha möjlighet att bli barnmorska. Att det finns en förlossningsklinik på min ort som tror på mig och att Ellie höll sig någorlunda frisk under hela utbildningen. Nu kan jag snart andas ut. Utbildad och med drömjobbet. Ibland tror jag knappt det är sant.

KOMMENTARER:

  • Anonym säger:
    2017-05-31 | 13:26:56

    Stort grattis Marie, de gjorde du jäkligt bra!! 😃👍🏻 I sommar ska två från min sskklass jobba på förlossningen som uskor, Hanna och Kristina, du får tukta dom väl ;) Stort lycka till nu :) // Petra Sandin

Kommentera inlägget här: