Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Två bra saker.

Kategori: Allmänt

Jag trodde vi skulle få jobba ihjäl oss med uppsatsen mot slutet, typ plugga dygnet runt och sånt. Men vi körde så hårt i början (tur våren inte kom förens nu, säkert därför vi klarat av att vara strikta med plugget) så vi har haft rätt lugna dagar här mot slutet. Nu är uppsatsen som sagt inlämnad och plagiatkontrollerad. På torsdag nästa vecka har vi opponering. Men fatta, uppsatsen är inlämnad!


Chefen på förlossningen ringde idag och meddelade att lönehandläggaren godkänt lönen jag begärt inför arbetsstarten. Lönehandläggaren hade inte dragit av några hundra som jag tycker de alltid gör liksom bara för att. Det betyder att jag fick 800kr mer än vad jag ens trodde var möjligt när jag började. Schysst! (Men PS, självklart tycker jag jag är värd mer).

Två bra saker idag alltså. Och sen all sol och värme på det. Barnen som är ute och leker hela tiden (minus Vincent som är påverkad av allergi), Ellie tog sin sista dos kortison idag (hon var överlycklig i morse), jag har små projekt hela tiden som jag uppskattar att arbeta med och vi känner allmänt att vi är tillfreds med vardagen.

Slemmis får en morgonkram av Iris.

Kommentera inlägget här: