Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

En sista dag.

Kategori: Allmänt

Sista dagen tillsammans till.. 25 augusti typ. På riktigt. Nu jobbar vi om varandra i en månad för att täcka upp resten av sommarlovet när storbarnen är lediga (Iris har förskola från och med måndag, någon liten dag här och var). John kommer jobba vardagarna och jag helger och kvällar, typ.

Vi avslutade på topp med en heldag på Bodens camping och deras fina utebad. Aldrig hört talas om det förr utan det var Ellie som hittade en annons i ett reklamblad i början av sommaren och ville dit. Toppennöjda, vi kommer absolut åka igen nästa sommar. Vi kom dit vid 11.30 och stannade tills det stängde klockan 18. Stora, fina pooler och tre vattenrutschkanor. 50 meters bassäng med en bana för motionssim (jag simmade 30 min när vi kom dit så jag med gott samvete kunde leka/slappa resten av vistelsen). Bubbelpool, stor barnpool, gungor och studsmatta. Alla var nöjda.

(null)

(null)

(null)

Strandväskan har gått varm i sommar, och vi fick panikköpa nya mammaochpappa-stolar då våra andra är i skuffen på vanen som är på verkstan och fixar ACn. Vi körde minigolf och jag vann, såklart pga bäst.

Vilken sommar vi haft!


Kommentera inlägget här: