Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Villgot.

Kategori: Allmänt

Blev datenight för mig och John igår. Vi tog moppen till stan och åt fantastisk mat på restaurang Villgot på Bryggeriet. Jag åt höstcapaccio med Kalix löjrom, ägg benedict med svartrot och strösslad rökt ren och sist åt jag sashimi på forell. Allt var typ rått och det var sååååå gott. På hemvägen svängde vi förbi Kvarnträsket och tog ett litet kvällsdopp, var sån tryckande värme så vi höll på att förgås.

(null)

(null)

(null)

Tusen tack till mamma som kom på kort varsel och var med barnen när vi for in till stan! Nu är det inte många år kvar innan vi kan åka på sånt här utan att behöva någon som passar barnen under tiden. 


En lördag.

Kategori: Allmänt

De (den) lediga dagarna går fort när en har roligt. Sov bra på lördagen, bäst hittills. Vaknade klockan 13 och åkte till godisaffären. Sen på kvällen grillade vi kött och lax och åt i solen nere vid bastun.

(null)
Potatissallad, grillat vitlöksbröd, majs och annat.

(null)
Min mynta mår gott.

(null)
100kg godis, enda rimliga mängden godis.

(null)
En kanna sangria och en köttbit. Najs! Till efterrätt gjorde vi glassdrinkar med vodka, likör 43, vaniljglass, banan, choklad och mjölk. Hehe. 

Söndagen vaknade vi klockan 10. Innan vi kommit igång och ätit frukost var klockan 12. Jag sprang en sväng i skogen, torrt är det. Sen fika hos minsta kusin Bellis som snart blir ett år. Solen strålar. Vi jobbar med fårhagen (igen!) och snart vankas denna periods sista nattpass. Ska bli fantastiskt att slippa flänga runt dygnet hela tiden.

(null)
De äter rätt grundligt nu när vi fått mer ström i hagen så de inte kan smita. 


Tröttigt.

Kategori: Allmänt

Blir inte så mycket action när jag jobbar natt. Förutom att sova och jobba gör jag ungefär så lite som möjligt. Eller ja, typ läser. Läst klart boken om Elon Musk nu, rekommenderas. Måste genast gå och köpa en Tesla. Och flyga den till Mars.

(null)

Har ungefär tio olästa böcker i bokhyllan, bara börja plöja.