Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Travkungarna.

Kategori: Allmänt

När vi reser är vi mycket duktiga på att söka upp, hitta och prova på lite udda saker, men när vi är hemma gör vi mest samma sak hela tiden. Igår hittade vi dock på något kul vi aldrig gjort förr när Julia tyckte vi skulle gå på trav i Boden.

Vi snickrade ihop fyra olika spelsystem som vi lämnade in, ett proffssystem (expertens tips) och tre hittepågrejer där vi mest gick efter hästarnas namn och hur mycket pengar de sprungit in förr. Vi vann inte.

(null)

(null)

(null)

Men! Julia överraskade Simon med att han fick provköra travhäst på banan! Det går ca 50 km/h där i sulkyn och såg ut att vara en riktigt häftig upplevelse. Nu kommer han om möjligt tycka att Julias minishettis går ännu långsammare när han kör henne.

(null)

(null)

(null)

Vi fick alla hänga med bakom kulisserna och både hästägartjejen som styrde upp tandemkörningen och kuskkillen som åkte bakom Simon när han körde var supertrevliga och berättade mer än gärna ALLT och lite till om travvärlden, hästarna, utrustningen osv.

Sen åt vi tvårätters, jättegod middag och drack vin och öl i travrestaurangen samtidigt som vi såg hästarna springa ute på banan och hejade på den som kom först. En riktig toppenkväll, trots att vi inte blev miljonärer.

 
Kommentera inlägget här: