Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Midsommarsemester.

Kategori: Allmänt

Igår var det då dags för midsommar. Simon hade köpt 2 kilo oxfilé så vi täppte till köttsuget så det räckte och blev över. Med jättegod potatissallad som Thess och Daniel gjort och beasås. Barnen var vilda, inomhus. 

När de sov gick vi ut till badtunnan och badade tills fingrarna var som russin. Sen var klockan efter midnatt och midsommarafton var förbi. 

Det enda jag har att se fram emot nu är fyra veckors semester pch det känns inte så himla pjåkigt.

(null)


Alltid kul med får!

Kategori: Allmänt

Förutom då vi klivit upp 05.15 och är trötta på kvällen och det har regnat hela dagen och allt gräs på ängarna är knähögt och dyngsurt och fåren rymmer från hagen hela tiden pga betat av och vi måste gå upp från soffan och ut i det blöta och flytta hela fårhagen till ett nytt ställe där de får nytt bete.

Men idag skiner solen, fåren är i hagen och byxorna torra.

(null)

(null)

(null)

En sovmorgon, en kaffe i solen innan barnen vaknat och en promenad med mittenungen innan kvällsskiftet. Det är bra det!


Avslagen.

Kategori: Allmänt

Helt stängt av inför sista arbetsveckan innan semestern. Tror nästan jag gått på semester redan. 

Idag har vi varit lediga pch det har regnat större delen av dagen. Barnen har spelat tv-spel, mobilspel och badat. Jag har sprungit en halvmil i skogen, tvättat och städat lite. Lagat mat, läst. Vi har haft det lugnt och skönt.

(null)
Vadkramp!

(null)
Torskrygg med räkostsås, ris, ägg och sallad.

I morgon jobbar både jag och John dagpass så Iris ska få gå på förskola och de stora får vara hemma själv hela dagen. Jag har gräddat en ugnspannkaka som de kan äta till lunch och övrig tid antar jag starkt kommer gå åt till skärmar. Så får det vara ibland.