Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Överraskningsfest!

Kategori: Allmänt

Malin fyllde 30 tidigare i veckan så igår smällde vi till med trettioårsfest. Det var ordnat en grym lokal med beerpong, stoooor pool, bastu och scen, dit blev Malin kidnappad och firad. Vi grillade och åt och drack och körde tipsrunda och sjöng och avslutade med bad. Temat var nittiotal och utstyrslarna var där efter. Jag och John inspirerades av Pulp Fiction och klädde ut oss till Vincent och Mia.

(null)
(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

Det var roliga lekar och glad stämning och när vi kom upp ur poolen var klockan tydligen efter två och innan vi var hemma och hade ätit kvällsmackan och kommit i säng var den fyra. Tiden bara försvann!

Kan helt ärligt inte minnas bär vi festade så länge sist.

(null)

(null)

(null)

Idag är vi trötta men mår nog bättre än vi egentligen förtjänar. Vi har varit på kalas och firat sexåring och ettåring, grillat till middag och sitter nu i soffan och slappar. Barnen har varit med kompisar hela dagen och sitter nu i badtunnan. 

Imorgon jobbar vi båda, blev en kort men intensiv helg.


Underbara dagar!

Kategori: Allmänt

Vad jag har njutit dessa lediga dagar. Jag och Iris har hängt gäng hela dagarna. Solat, hoppat studsmatta, kastat pil, cyklat på utflykt och bara varit. 

På eftermiddagarna när storbarnen kommit hem har vi ätit glass och solat. På kvällen igår blev det ett glas vin och en mjukglass i stan, idag rabarberpaj och kaffe hemma på altanen. 

Nu är jag mer än redo för ett nattskift. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Sunday funday.

Kategori: Allmänt

Lurade mig själv till att tro att det är sommarlov nu, kom på bara för en stund sedan att vi alla jobbar/skolar imorgon och att väckarklockan kommer ringa 05.15. Men jaja.

Dagen har varit härlig. Studsmattan är framtagen och vi har hängt upp en piltavla. Massor av kompisar har besökt så vi har druckit kaffe och solat. Läst bok, shoppat, ätit hamburgare till lunch och grillat till middag. Vi avslutade allt med att elda upp badtunnan så barnen kunde bada. 

(null)

Träden börjar grönska och vattnet sjunker undan lite. Jag har fortfarande problem med foten efter att ha sprungit för mycket på asfalt så jag tar det lugnt med träningen nu. Trist, men så är det. Hade behövt få springa av mig litegrann känner jag, men väntar lite till på foten.

Nu kvällis för alla barn och sen hopp i säng!