Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Nya snabba skor.

Kategori: Allmänt

Det var hål i mina gamla springskor. Hål! Tog mig i kragen och åkte in till stan och Snabba Steg för proffshjälp. Ville ha skor som håller även på asfalt, men funkar på skogsvägarna. Och skor som passar mitt steg! Jag har ett jättesvårt steg. Knäna viker sig inåt och foten är inte stabil. Även hälen i mina gamla springskor hade hål. 

Jag fick springa på band och prova fyra olika skor medan skokillen analyserade mitt steg. En sko var bättre än de andra och med en sula i blev det nog så bra det kan bli. Nu gäller det bara att hålla sig från att överdriva och springa in dem försiktigt på asfalten. Sen när snön smälter kan jag börja nöta i skogen också. Ska bli jättekul!

(null)

(null)

Hann också förbi Granngården för påfyllnad av får- och hönsmat, sen på apoteket för påfyllning i allergimedicinerna. Rensade ur hallen och körde en tvättmaskin vinterkläder och hämtade Ellie på skolan som hade "ont i magen". Nu är jag helt slut så det blir perfekt att börja dra sig mot jobbet för ett kvällsskift på BB, då piggnar jag till lite.

Imorgon är jag ledig.Kommentera inlägget här: